Hjemmesiden bruger cookies for at sikre dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge sitet acceptere du samtidig vores cookie- og privatlivspolitik.

OK

Læs mere

Rå og raffinerede patiogulve

ABM Gulve

Flydemørtler

ABM Gulve er blandt de førende gulventreprenører inden for flydemørtler (selvnivellerende gulve eller tyndpudsgulve), dvs. gulve i flydemørtel og flydeanhydrit. Det er gulve, som overholder snævre tolerancer og har optimal planhed.

Flydemørtler er lige velegnet ved nybyggeri og renoveringsopgaver, og anvendes bl.a. i kontorer, institutioner, forretninger, lagerlokaler, værksteder, udstillinger og boliger.
Gulvene udføres oven på beton, betonelementer, træbjælkelag, fliser, klinker, varmeisoleringslag og dæmpningsmaterialer.
De er optimalt underlag for tæpper, linoleum, vinyl, træ, fliser og klinker, maling eller epoxy.
De færdige flydegulve er gangbare allerede efter få timer, uanset lagtykkelse.
Den endelige udtørring af gulvene til efterfølgende belægning og slutbehandling er afhængig af den enkelte opgave, herunder lagtykkelse, temperatur og udtørringsforhold på byggepladsen.

Swipe for at se flere billeder
Forstået!

Har du lyst til at høre mere?

ABM gulve står altid klar til at hjælpe dig. Har du spørgsmål eller andet, kan du uforpligtende ringe os op.

Læs mere

ABM Gulve er blandt landets førende inden for flydegulve, også kaldt selvnivellerende gulv

Bred anvendelse

ABM Gulve med flydemørtel eller flydeanhydrit er lige velegnet ved nybyggeri og renoveringsopgaver, og anvendes bl.a. i kontorer, institutioner, forretninger, lagerlokaler, værksteder, udstillinger og boliger.

Stærke gulve

ABM Gulve har en omfattende erfaring med industrigulve og flydemørtler siden firmaets start i 1990. Vi tilbyder gennemtænkte løsninger, som imødekommer alle ønsker og krav.