rsz_1abm_gulve_mobil_gulvfabrik_dsc_8156

MOBIL GULVFABRIK

 

Mobil gulvfabrik. ABM Gulve råder over en mobil gulv”fabrik”. Det er en specialbygget trailer, som automatisk blander pulver og vand og pumper blandingen frem til udlægningsstedet.
I kraft af den kan ABM Gulve udføre alle opgaver fra de mindste på 50 kvm til de største på flere tusinde kvm.

Flydemassen er enten cementbaseret flydemørtel eller flydeanhydrit. Gulvenes tykkelse afhænger af opgaven og formålet, og er typisk fra 5 mm til 100 mm.

Den flydende gulvmasse pumpes i afstande op til 150-175 m fra pumpebilen, og i en højde op til 50 meter. Hermed er der i praksis ingen begrænsninger for, hvor vi kan lægge flydegulve.

 

Mange fordele. Fordelene er mange: Stor kapacitet, effektivitet, fleksibilitet (store og små opgaver), kvalitetssikring og dokumentation, store arbejdsmiljøfordele (minimalt støv, ingen tunge løft af sække, ingen uheldige arbejdsstillinger), og ingen behov for blandeplads.
Enheden kan arbejde uafhængigt af vand og strøm på byggepladsen.

 

48 tons fuldt lastet. Gulv”fabrikken” medfører to siloer med vejeceller til pulver, vandtank med vandmåler, generator, automatisk blande-/pumpeenhed og vejeenhed samt naturligvis trykslanger og øvrigt udstyr.

 

Fuldt lastet vejer en sådan gulvfabrik 48 tons. Enheden kobles på en trækker som enhver anden trailer og flyttes fra arbejdsplads til arbejdsplads. Hele vogntoget bemandes af én mand, nemlig chaufføren, der også er operatør på anlægget.
Han står via et samtaleanlæg i forbindelse med gulvlæggerne på udlægningspladsen, der ofte befinder sig et stykke borte – inde og måske oppe i en bygning.
Hver leverance afsluttes med vejerapport og øvrig dokumentation.

 

abm gulve mobil gulvfabrik 01

abm gulve mobil gulvfabrik 02

abm gulve mobil gulvfabrik 03