abm_gulve_ambercon_kunst

PATIOGULVE

 

Rå og raffinerede. ABM Gulves patiogulve er forfinede udgaver af industrigulve, med samme store styrke og mange farvemuligheder.

De kan dække hele gulvfladen, eller bruges, hvor en mindre del af et større butiks- eller andet lokale skal fremhæves af funktionelle eller æstetiske grunde.

 

Materialet er en slags højstyrke-beton. Gulvene er på samme tid rå og raffinerede. Iøjnefaldende og samtidig diskrete. Med silkeblødt look, i naturlig grå eller i douce farver.

Ikke to gulve er helt ens.

 

Billedgallerierne nedenfor viser nogle af mulighederne med patiogulve. Men det er ikke det samme som at se et gulv i virkeligheden og f.eks. opleve spillet i selve gulvet, og hvordan gulvet spiller sammen med det øvrige byggeri, med indretningen og med funktionen.

Så vi vil gerne invitere jer ud at se eksempler på patiogulve!

 

Utallige anvendelsesmuligheder. Patiogulve har utallige anvendelsesmuligheder ved nybyggeri og renovering.

Det kan f.eks. være sports-, mode-, tøj- og skobutikker, bilforretninger, showrooms, udstillingslokaler, restauranter, kantiner, cafeer, receptioner, hall’er, foyerer og indgangspartier, gangarealer, undervisningslokaler, kontorer, direktions- og mødelokaler, biblioteker, gallerier og museer, musik- og kulturhuse… for at plukke fra den lange række af gulve, vi har lagt.

 

Logoer og lister. Et patiogulv kan fremstå som en ubrudt gulvflade. Det ”taler for sig selv”. Eller der kan lægges logoer samt lister af træ eller metal osv. ned i gulvet.

 

Efterbehandling. Gulvtypen slibes, og vi anbefaler efterbehandling med voks/polish, polyurethanlak eller epoxy (blank eller mat) for flot finish og nem vedligeholdelse.

 

Besøg hjemmesiden for patiogulve.

 

abm gulve ambercon 01 GALLERI: Ambercon, Støvring

 

abm gulve A-tex 01 GALLERI: A-tex, Herning

 

abm gulve svane k 01 GALLERI: Svane Køkkenet, Aarhus

 

abm gulve fischer g 01 GALLERI: Fischer Gardiner, Aarhus

 

abm gulve skbg gym 01 GALLERI: Skanderborg Gymnasium