Hjemmesiden bruger cookies for at sikre dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge sitet acceptere du samtidig vores cookie- og privatlivspolitik.

OK

Læs mere

Rå og raffinerede patiogulve

Ikke to gulve er ens

Patiogulve

Rå og raffinerede. ABM Gulves patiogulve er forfinede udgaver af industrigulve, med samme store styrke.

De kan dække hele gulvfladen, eller bruges, hvor en mindre del af et større butiks- eller andet lokale skal fremhæves af funktionelle eller æstetiske grunde.

Materialet er en slags højstyrkebeton. Gulvene er på samme tid rå og raffinerede. Iøjnefaldende og samtidig diskrete. Med silkeblødt betonlook.

Patiogulve har utallige anvendelsesmuligheder ved nybyggeri og renovering. Men er i høj grad også en smuk løsning i det private hjem.

Derudover anvendes det til sports-, mode-, tøj- og skobutikker, bilforretninger, showrooms, udstillingslokaler, restauranter, kantiner, cafeer, receptioner, hall’er, foyerer og indgangspartier, gangarealer, undervisningslokaler, kontorer, direktions- og mødelokaler, biblioteker, gallerier og museer, musik- og kulturhuse… for at plukke fra den lange række af gulve, vi har lagt.

Gulvtypen slibes, og vi anbefaler efterbehandling med voks/polish, polyurethanlak eller epoxy (blank eller mat) for flot finish og nem vedligeholdelse.

Se alle vores referencefotos nedenfor:

Har du lyst til at høre mere?

ABM gulve står altid klar til at hjælpe dig. Har du spørgsmål eller andet, kan du uforpligtende ringe os op.

Læs mere

ABM Gulve er blandt landets førende inden for flydegulve, også kaldt selvnivellerende gulv

Bred anvendelse

ABM Gulve med flydemørtel eller flydeanhydrit er lige velegnet ved nybyggeri og renoveringsopgaver, og anvendes bl.a. i kontorer, institutioner, forretninger, lagerlokaler, værksteder, udstillinger og boliger.

Stærke gulve

ABM Gulve har en omfattende erfaring med industrigulve og flydemørtler siden firmaets start i 1990. Vi tilbyder gennemtænkte løsninger, som imødekommer alle ønsker og krav.